Браво, браво, браво :) Благодаря Ви много, че благодарение на Вас успяхме да се срещнем с голямата мъдрост на Н.Св. Дзонгсар Кхйенце Ринпоче. Дойдох от Бургас заради лекцията и след това се прибрах и въобще си заслужаваше около 14 часовото пътуване с влак, смисъл не че съм се и съмнявал де :) От 1 година единственото ми желание е да постигна Просветлението и да помогна на колкото се може повече живи същества да го постигнат и затова искам да си намеря Духовен Учител и да вървя по духовния път, да оставя светския живот и да живея някъде в Индия, Тибет или Непал :) По принцип смятах да тръгна по пътя на йога, с будизма не съм много запознат все още, но сега смятам да се запозная в по-голяма дълбочина след като имах големия късмет да намеря вашия сайт и да се срещна с Ринпоче на живо. Единствено това е че в будизма както каза Ринпоче не вярват в Бог Творец, а аз вярвам в смисъл все още не знам каква е гледната точка на будистите, но аз не вярвам просто Вселена и светът да са станали ей така случайно, а според мен си е акт точно на съзнателна воля, но и аз не вярвам на това че Бог е нещо, което е съществувало преди нас и е отделно от нас. :) А да се запозная по добре с будизма какво бихте ме посъветвали да започна с книгите, които сте препоръчали на български, нали и да чета тук във форума? А сега смятам да ходя на курсове по английски за да мога да чета и книги на английски. Благодаря Ви за сайта и за всичко, и че имаме възможността да се запознаем с будизма от достоверни източници. Всичко най-най хубаво. :)